інститут культурології

національної академії мистецтв україни

З нагоди 25-річчя з часу заснування Національної академії мистецтв України
Листопад 17, 2021

 

З НАГОДИ 25-РІЧЧЯ З ЧАСУ ЗАСНУВАННЯ

НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МИСТЕЦТВ УКРАЇНИ

(ГАЛУЗЕВОЇ АКАДЕМІЇ НАУК)

До відома наукової та культурно-мистецької громадськості: національних академій наук; профільних центральних органів виконавчої влади (МОН, МКІП), Комітетів Верховної Ради; закладів вищої освіти, наукових установ мистецького спрямування; національних творчих спілок.

Президія НАМ України інформує, що 14 грудня 2021 року виповнюється 25 років з часу заснування Указом Президента України від 14.12.1996 № 1209/96 Академії мистецтв України як вищої творчо-наукової установи в галузі мистецтва (нині – Національна академія мистецтв України).

З цієї нагоди передбачається відзначення ювілейної дати з дотриманням карантинних обмежень, пов’язаних з COVID-19.

14 грудня о 14.00 відбудеться урочисте зібрання в режимі офлайн та онлайн, до якого приурочується відкриття виставки мистецько-наукових здобутків (мистецьких творів, наукових праць) членів Академії, показ відео-ряду з історії розвитку НАМ України, вручення відзнак і нагород, оголошення офіційних та електронних привітань.

Напередодні відзначення ювілею можуть вноситися корективи щодо дати, умов та порядку проведення заходу, про що Президія НАМ України  інформуватиме додатково, зокрема на офіційному веб-сайті.

Усіх зацікавлених Президія НАМ України запрошує до участі в ювілейних заходах!

Джерело: НАМ України