інститут культурології

національної академії мистецтв україни

Вітаємо з ювілеєм Ганну Павлівну Чміль!
Жовтень 20, 2020

Вчена рада і колектив Інституту культурології НАМ України сердечно вітає з ювілеєм академіка НАМ України, доктора філософських наук, директора Інституту культурології НАМ України  Чміль Ганну Павлівну!

 

 

Шановна Ганно Павлівно!

 Вчена рада і колектив Інституту культурології НАМ України

з повагою та найкращими побажаннями

сердечно вітаємо з нагоди Вашого ювілею!

Високий професіоналізм, освіченість, компетентність і величезна працездатність, відповідальність, енергійність, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей наповнили сторінки Вашої біографії нарисами натхненного служіння вітчизняній гуманітаристиці – як дослідника проблем філософії культури, кіномистецтва і кінематографії; ініціатора і керівника українізації інформаційного простору, співавтора низки законів із розвитку кіноіндустрії та мудрого педагога.

За Вашими плечима – багаторічний досвід і визнання. Ви здобули  беззаперечний авторитет компетентного та відповідального фахівця, ініціативного, творчого і цілеспрямованого вченого, мудрого і розсудливого керівника, щирого патріота своєї держави та душевної і сердечної людини, лідера, яка згуртувала колектив нашого Інституту заради досягнення мети.

Хай і надалі Ваша невтомна праця буде щедрою на життєдайні плоди, непідвладні плину часу, а незгасаючий оптимізм та незламна воля підтримують Вас на шляху до поставленої мети.

Зичимо Вам прихильності долі, міцного здоров’я, удачі, щастя, успішного здійснення задумів!

Хай завжди Вас зігрівають люблячі серця рідних, підтримують вірні друзі, таланить на однодумців, колег, доброзичливих і щирих людей!