інститут культурології

національної академії мистецтв україни

Дистанційний науковий круглий стіл «Культурна антропологія: предмет і основні проблеми»
Квітень 03, 2021
Національна академія мистецтв України
Інститут культурології Національної академії мистецтв України

 

Інститут культурології Національної Академії мистецтв України з метою виконання фундаментального наукового дослідження за темою «Культурна антропологія в системі сучасної гуманістики: комунікаційні технології, соціокультурні трансформації, міжнауковий підхід»

оголошує про проведення 20 травня 2021 року за адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 50/52, наукового круглого столу, що відбудеться дистанційно.

 

Тема: «Культурна антропологія: предмет і основні проблеми».

 

Тематика круглого столу охоплює науково-теоретичні та практичні питання за такими напрямами:

  • Культурна антропологія в системі гуманітарних наук.
  • Культурна і філософська антропологія.
  • Культурні практики (комунікаційні технології, соціокультурні трансформації) як предмет дослідження культурної антропології.
  • Проблеми та перспективи розвитку культурної антропології в Україні.

Запрошуємо до участі науковців, викладачів ВНЗ, аспірантів, докторантів, фахівців у галузі філософії, соціології, культурології, мистецтвознавства.

Робота круглого столу передбачає можливість заочної та дистанційної участі.

Робочі мови наукового круглого столу: українська, англійська.

Усіх, хто бажає взяти участь у науковому круглому столі просимо надіслати оргкомітету заявку та тези доповіді (паперовий та електронний варіант) поштою або на електронну адресу Інституту – vmp.iknamu@gmail.com

до 15 травня 2020 року.

Назва файлу повинна містити прізвище доповідача із зазначенням наукового ступеню, звання та місця роботи: для заявки – Заявка, для тез – Тези (тези доповіді – до 5000 знаків у форматі MS Word (doc, docx, rtf)).

Форми участі: заочна, дистанційна.

Оргкомітет залишає за собою право відхиляти заявки, що не відповідають тематиці круглого столу. Оргкомітет направить офіційне запрошення до участі в роботі круглого столу або мотивовану відмову. 

За результатами роботи круглого столу організаторами буде сформовано збірник тез з подальшим розміщенням його електронної версії на офіційних інтернет-ресурсах Інституту культурології НАМ України на умовах вільного безоплатного доступу.

Детальніше